Hallo allemaal!
Vandaag mogen jullie zelf je muziekles samenstellen!
Hieronder staan alle filmpjes die ik in 2021 voor m’n muzieklessen gemaakt heb en er staan ook nog liedjes uit 2020.
Kies wat je wil gaan doen. Veel plezier!
Je mag een berichtje voor me achterlaten onder aan de pagina, ik ben de enige die dit kan lezen, je berichtje verschijnt niet op de website.


Je mag beginnen met ‘we gaan beginnen’ of een leuke warming up. En misschien wil je nog wel een keer zien hoe ik m’n filmpjes maak. Of wilde je die ene vraag nog een keer zien, met al die kleine filmpjes!


De afgelopen weken hebben we het gehad over beroepen. Weet jij ze nog allemaal?? We zongen natuurlijk het beroepen lied en hebben ritmes gemaakt.


Eén van de beroepen is zeeman. En daar hoort een leuk lied bij: The Wellerman! En daar zijn ontzettend veel versies van! Welke versie is jouw favoriet??


Astronaut…. Wat een spannend beroep! We zongen over een raket en we keken naar Space Oddity, een lied van David Bowie. We zagen de versie uit 1969 en een versie die opgenomen is door een astronaut in het ISS. Heel bijzonder!
Bij het Astronaut verhaal mag je gaan kleuren, als je daar zin in hebt, pak dan een blaadje en kleurtjes voordat je het filmpje aan zet.


Filmpjes bij de les over de pianist. Ray Charles, ken je hem nog?? We keken en luisterden naar een paar fantastische pianisten en zongen Hoepel op, Jack!


Wat doet een dirigent eigenlijk? Bekijk de filmpjes en zing lekker mee!


Wil je even lekker luisteren naar een boek?


Of wil je gewoon lekker zingen??? Doe maar mee!


Deze lessen kon je doen toen begin 2021 de scholen gesloten waren….
Bij les 3 kan je op https://musiclab.chromeexperiments.com/ digitaal muziek gaan maken. En mag je je uitleven met kleurtjes!

De kahoot van les 4 is helaas niet meer beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *